- 2 runderchipolatas
- 4-5 stukjes halfgedroogde tomaat (of 1 tomaat in blokjes)*
- 1/3 stronk broccoli, in roosjes
- 1/4 ui, gesnipperd
- 3-4 gedroogde abrikozen, fijn gesneden
- eetlepel verkruimelde zachte geitenkaas
- 1 theelepel gedroogde munt
- 1/2 theelepel komijn
- 1 kopje couscous
- olie
- peper/zout
Kook de broccoli in water beetgaar. Bereid de couscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Bak de chipolatas in een klein beetje olie (ik heb ze door midden gesneden, dan paste ze beter in mijn kleine koekenpannetje). Neem worstjes uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Fruit de ui in het bakvet, en bak dan de specerijen, knoflook en abrikoos even mee. Meng de broccoli, het tomaat/ui/abrikoosmengsel en de geitenkaas. Breng op smaak met zout en peper (en misschien nog wat munt). Serveer de worstjes er bij.
* Kant-en-klaar te koop in olie, of zelfgemaakt: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/06/zelfgedroogde-tomaatjes.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten