Een recept van mijn eerste huisgenoot, Denise. Het leek me niet te pruimen, maar het is heel lekker!
- 1/2 zakje worteltjes/peultjes (gemengd, koelvak Appie)
- 1/4 ui, gesnipperd
- 1/2 bakje hamreepjes
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel Blue Band voor Verrijken (of creme fraciche)
- kop pasta
- heel klein beetje olie
- peper, zout
Kook de worteltjes en peultjes in ruim water beetgaar. Doe de pasta in hetzelfde water en kook volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een klein beetje olie in een koekenpannetje, bak hierin de ui glazig. Voeg de hamreepjes, creme fraiche en kaas toe (eventueel met nog een scheutje melk als de saus te dik wordt) en roer tot de kaas is gesmolten. Giet de pasta af en meng met de groenten en de saus. Breng op smaak met zout en peper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten