Maal voor 2, buuv en ik..
- 1/2 flespompoen (butternut squash), ongeschild in parten van 2 cm
- 1 grote zoete aardappel (bataat), ongeschild in parten van 2 cm
- 4 teentjes knoflook, ongepeld
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel rozemarijn'
- peper en zout
- 4 eetlepels yoghurt
- 60 gram feta
- 5 runderchipolatas
Verwarm de oven voor op 200c. Meng de olie met de kruiden en schep door de pompoen- en aardappelstukken. Kiep de groenten in een braadslee of ovenschaal en steek de teentjes knoflook er tussen. Halveer de worstjes en leg die er ook tussen. Bak het geheel ongeveer 30 minuten totdat de groenten gebruind zijn. Vis de teentjes gepofte knoflook uit de braadslee, knijp de inhoud uit het velletje en meng met de yoghurt en feta (staafmixer). Serveer de pompoen, zoete aardappel en worstjes met de yoghurtsaus.
- 1/2 flespompoen (butternut squash), ongeschild in parten van 2 cm
- 1 grote zoete aardappel (bataat), ongeschild in parten van 2 cm
- 4 teentjes knoflook, ongepeld
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel rozemarijn'
- peper en zout
- 4 eetlepels yoghurt
- 60 gram feta
- 5 runderchipolatas
Verwarm de oven voor op 200c. Meng de olie met de kruiden en schep door de pompoen- en aardappelstukken. Kiep de groenten in een braadslee of ovenschaal en steek de teentjes knoflook er tussen. Halveer de worstjes en leg die er ook tussen. Bak het geheel ongeveer 30 minuten totdat de groenten gebruind zijn. Vis de teentjes gepofte knoflook uit de braadslee, knijp de inhoud uit het velletje en meng met de yoghurt en feta (staafmixer). Serveer de pompoen, zoete aardappel en worstjes met de yoghurtsaus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten