- 1 kipfilet, in reepjes
- ½ krop sla, in stukken gescheurd
- 1 appel met schil in blokjes
- 1 aardappel in schil (gisteren al meegepoft), in blokjes
- 50 gram magere kwark of yoghurt
- 1 koffielepel mayonaise
- 1 ansovisje, fijngesneden
- 2 eetlepel (appel)azijn
- ½ teentje knoflook, geperst
- Verse kruiden, fijngesneden
- peper en zout
Bak de
kipfilet in weinig boter gaar (niet te lang anders wordt de kip taai). Meng de
yoghurt met de mayonaise, de azijn, de ansjovis, de knoflook en peper en zout naar smaak.
Maak de sla schoon en scheur de bladeren in stukken. Meng de aardappelblokjes,
appelblokjes, kipfilet, verse kruiden en yoghurtdressing door elkaar en breng
pittig op smaak met zout en peper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten