- 1 lekkerbekje (kant-en-klaar)
- handje krieltjes in de schil
- 1 eetlepel gehakte verse peterselie
- 1/2 citroen, schil geraspt en uitgeperst
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel olijfolie
Meng de peterselie, een theelepeltje citroenrasp, een thee lepel citroensap en de knoflook door de olie. Zet 10 seconden in de magnetron zodat de olie warm wordt, en laat even trekken. Kook de aardappeltjes beetgaar, giet ze af en meng de olie er door. Bak het lekkerbekje in ruim boter. Neem uit de pan en dep overtollig boter af met keukenpapier. Schep de aardappeltjes en het lekkerbekje op een bord en druppel de olie over het lekkerbekje. Ik heb 's middags al pompoensoep op dus heb er alleen komkommer bij gegeten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten