Typische 'wat-ligt-er-noh-in-de-koelkast-hap'..
- 1 kop pasta
- 1 sjalotje, gesnipperd
- stuk of 6 champignons, gesneden
- 1/2 paprika, in blokjes
- 1/2 pakje rauwe ham, in reepjes
- 1/2 theelepel rozemarijn
- 1/2 theelepel oregano
- 1 eetlepel BlueBand Finesse of gewone creme fraiche
- vers gemalen peper
- snippers parmezaan
- olie
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Fruit de sjalot op laag vuur in wat olie. Voeg de champignons toe, bak ze bruin en voeg dan de kruiden, de ham en de paprika toe. Warm nog een paar minuten door. Draai het vuur uit en roer de BlueBand/creme fraiche er door. Giet de pasta af en schep door de saus. Breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en parmezaan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten