Echt niets bijzonders vandaag, maar ach, het smaakte niet verkeerd! Maar ik hou dan ook erg van de combi tuinbonen-spek-champignons :)
- 2 kleine tartaartjes (of 1 behoorlijke)
- 10 cm van een dikke prei, in halve ringetjes
- flinke hand diepvriestuinbonen
- half bakje champignons, in kwarten
- 50 gram spekjes
- 1/2 theelepeltje rozemarijn
- verse peper
- boter
Kook de tuinboontje een paar minuten in kokend water. Verhit boter in een koekenpan en bestrooi de tartaartjes met vers gemalen peper bak aan beide zijden bruin. Leg de tartaartjes op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat nagaren. Bak de spekjes een beetje uit in dezelfde koekenpan, doe de champignons en de prei erbij en bak deze bruin. Voeg de rozemarijn en de afgegoten tuinbonen toe en warm goed door. Seveer de groentemix met de tartaartjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten