maandag 12 september 2011

Garnalensalade met sinaasappel en bleekselderij

- 1 bakje gepelde garnalen
- een halve zak veldsla
- 1/2 sinaasappel
- 2 stengels bleekselderij, in gehalverde ringetjes
- 1 eetlepel yogonaise (of mayonaise)
- 1 theelepel ketchup
- 1 scheutje koffiemelk
- snuf paprikapoeder
- paar druppels Worchestersauce
- flink wat vers gemalen peper

Rasp de schil (alleen het oranje gedeelte) van de sinaasappel. Wip de partjes tussen de vliesjes vandaan met een theelepeltje en vang het sap op in een schaal. Knijp de schil ook uit boven de schaal. Meng met de yogonaise, koffiemelk, ketchup, paprikapoeder, Worcherstersauce en peper. Meng de sla, garnalen, sinaasappel en bleekselderij er door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten