- 3 eetlepels pindakaas
- 1 eetlepel santen
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel boemboe saté
- 1 teentje knoflook, geperst
- mespunt sambal
- melk
Meng alle ingredienten in een pannetje en laat warm worden. Voeg zoveel melk toe als nodig is voor een smeuige saus. Pas op dat de pindasaus niet aanbrandt!
Erbij:Gehaktbrood: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/indisch-gehaktbrood.html
Sambal goreng boontjes: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/sambal-goreng-boontjes.html
Sambal goreng telor: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/sambal-goreng-telor.html
Atjar ketimoen: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/atjar-ketimoen.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten