zondag 11 september 2011

Atjar ketimoen

Bijgerecht voor 4 personen.

- 1 komkommer
- 75 ml azijn
- 2 eetlepels suiker
- verse gemalen peper
- zout

Komkommer schillen en met de kaasschaaf ik plakjes schaven. Plakjes bestrooien met zout en in een vergiet of zeef even uit laten lekken (kwartiertje). Azijn en suiker goed mengen. Zoveel mogelijk mocht uit de komkommer drukken, en de plakjes mengen met de azijn. Bestrooien met vers gemaakt peper.


Erbij:
Gehaktbrood: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/indisch-gehaktbrood.html
Sambal goreng boontjes: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/sambal-goreng-boontjes.html
Sambal goreng telor:
http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/sambal-goreng-telor.html
Pindasaus: http://pistacheandlemongrass.blogspot.com/2011/09/pindasaus.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten