woensdag 20 juli 2011

Spaghetti met tuinerwten, artisjokharten en geitenkaas

Terug van weg geweest! De afgelopen week was een pittige.. Ben nauwelijks thuis geweest, en heb dus veel buiten de deur gegeten (van zalmcarpaccio en tong tot falafel en patatje joppie). Omdat ik al 1,5 week geen boodschappen meer heb gedaan vandaag weer een hap met dingen uit de (koel/vries-) kast. Zal snel weer eens wat anders dan gemakspasta's maken!

- bosje spaghetti
- kopje tuinerwten (diepvries)
- 2 artisjokharten uit blik, in stukjes
- halve plak zachte geitenkaas
- halve theelepel salie
- eetlepel fijngeknipte verse basilicum
- peper en zout
- scheutje olie
- stuk of 5 champignons, in vieren (geen meerwaarde, maar ik had ze liggen en ze moesten op)

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Bak eventueel de champignons in een klein beetje olie bruin. Voeg de tuinerwten, artisjokharten en salie toe met een klein scheutje water, en kook een paar minuten. Verbrokkel de kaas boven een bord, en voeg het tuinerwtenmengsel toe. Meng de pasta en de basilicum er door en breng op smaak met zout en peper.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten