vrijdag 15 februari 2013

Pittige pasta met garnalen en rucola

Werelds lekker maal, kon niet geloven dat ie er niet al op stond!

- 5-10 garnalen, afhankelijk van de grootte (diepvries)
- flinke hand rucola, wat fijner gescheurd
- kopje pasta
- 1 cm verse gemberwortel, geschild en fijngesneden
- 1/2 rode peper, fijngesneden
- 1 klein teentje knoflook, fijngesneden
- boter
- olijfolie
- zout
- optioneel: limoensap

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de boter en doe de garnalen in de pan. Voeg na een minuut of 2 de knoflook, peper en gember toe. Bak de garnalen bruin maar niet te gaar. Giet de pasta af en meng de garnalen en de rucola er door. Besprenkel met een klein scheutje olijfolie en breng op smaak met wat zout en eventueel wat limoensap.

Jammergenoeg geen foto, batterij was leeg..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten