Nog een hap met bulgur! Had stiekem 2 porties gekookt :).
- kopje bulgur
- 1 kleine kipfilet of een halve grote, in blokjes
- 1/2 bak kastanjechampignons, in vieren
- 30-40 gram Boursin (tip: neem de echte in plaats van die schuimige troep, véél lekkerder)
- scheut melk
- peper/zout
- boter
Kook de bulgur volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een wok en bak de kipstukjes bruin met zout en peper. Schep de kipstukjes uit de pan, en de kastanjechampignons er in. Bak de champignons bruin totdat ze een piepend geluid maken in de pan. Schep ook de champignons uit de pan. Verwarm de Boursin met een scheut melk en roer tot een sausje. Schep de kip en champignons er bij en warm alles nog even goed door. Giet de bulgur af en serveer met de saus. Breng flink op smaak met versgemalen peper. Ik heb er geen groente bij gegeten, maar een fruitsalade toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten